Cnergy is een jonge onderneming met als doel de klimaat impact van cloud- en wetenschappelijke toepassingen te reduceren en tegelijk een maatschappelijk verschil te maken. Wij ontwikkelen technologie om een uiterst milieuvriendelijk cloud- en rekenplatform mogelijk te maken en dit aan te bieden aan ondernemers en wetenschappers. Hierbij streven we naar maximale systeem efficiëntie door het selecteren van zuinige performante componenten, het reduceren van ongewenste energie verspilling zoals koeling en het maximaliseren van warmte recuperatie. Door het toepassen van warmte recuperatie daalt de koolstofuitstoot van ons platform significant. Naast ons publiek platform kunnen onze producten tevens aangewend worden door klanten om eigen private- of public cloud oplossingen te ontwikkelen.

Cnergy ondersteunt tevens relevante maatschappelijk thema’s, zoals onderzoek naar ziekten of medicijnen, toegepast en fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, drinkbaar water en meer. Maatschappelijke verantwoord ondernemen, energie efficiëntie en klimaat staan steeds centraal in al onze activiteiten.

Ondernemingen en wetenschappelijke instellingen welke wensen gebruik te maken van onze systemen kunnen steeds met ons contact opnemen om hun project te bespreken. Wij begeleiden uw project van begin tot succes.

Cnergy
Langeveld 78
3220 Holsbeek
België
http://www.cnergy.be
info@cnergy.be

BTW: BE 0683.561.968
RPR: Leuven
IBAN: BE17 0689 0787 0921
BIC: GKCC BE BB

Cnergy is een merknaam van Cnergy c.v.b.a.